Tietoturva 24/7

– Joka tyypin tietoturvaopit

Saavutettavuus

Tervetuloa, tämä on organisaation Laurea-ammattikorkeakoulu tuottaman Tietoturva 24/7 verkkokurssin saavutettavuusseloste

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://tietoturva247.fi/ ja on laadittu / päivitetty 27.05.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

 

Verkkokurssi sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset pääosin. Verkkosivustolla voi olla joitain sisältöjä, joissa saavutettavuus ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Laurea-ammattikorkeakoulun testauskurssin opiskelijaryhmät tekevät kattavan saavutettavuus, löydettävyys ja käytettävyys testauksen, josta saadun palautteen perusteella parannetaan verkkosivun saavutettavuutta entisestään.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Meidät tavoittaa verkkolomakkeella:

https://tietoturva247.fi/yhteystiedot-ja-palaute/

 

Valvontaviranomainen

 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/kayttajan-oikeudet/ Linkki avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000